(Tiltrædelsesloven)
Bilag II
Liste omhandlet i Traktatens artikel 381)
Position i Varebeskrivelse
Bruxelles-
Nomenklaturen
Kapitel 1 Levende dyr
Kapitel 2 Kød og spiseligt slagteaffald
Kapitel 3 Fisk, krebsdyr og bløddyr
Kapitel 4 Mælk og mejeriprodukter; fugleæg; naturlig honning
Kapitel 5
Kapitel 6 Levende planter m. m.; afskårne blomster og blade
Kapitel 7 Spiselige grøntsager, planter, rødder og rodknolde
Kapitel 8 Spiselige frugter; skaller af meloner og
Kapitel 9 Kaffe, te og krydderier med undtagelse af matee
Kapitel 10 Korn
Kapitel 11 Mølleriprodukter; malt; stivelse; gluten; inulin
Kapitel 12 Olieholdige frø og frugter; diverse andre frø og
Kapitel 13
ex 13.03 Pektin
Kapitel 15
Kapitel 16 Varer af kød, fisk, krebsdyr og bløddyr
Kapitel 17
Kapitel 18
Kapitel 20 Varer af grøntsager, frugter eller andre planter og
Kapitel 22
Kapitel 23 Restprodukter fra næringsmiddelindustrien; tilberedt
Kapitel 24
Kapitel 45
Kapitel 54
Kapitel 57
Noter
Ifølge Rådets forordning nr. 7 af 18.12.1959 EFT 71/61 optages følgende produkter på denne liste.
1 2
Position i Varebeskrivelse
Bruxelles-
Nomenklaturen
17.05 Sukker, sirup og melasse, aromatiseret eller tilsat
farvestoffer (inklusive vaniliesukker eller vanillin)
undtagen frugtsaft med sukkertilsætning i ethvert
forhold.
ex 22.08 Ethylalkohol, denatureret eller ikke denatureret,
med enhver alkoholstyrke, fremstillet af land-
ex 22.09 brugsprodukter, der figurerer i bilag II til
traktaten, med undtagelse af akvavit, likør og
andre alkoholholdige drikkevarer, alkoholholdige
tilberedninger (såkaldte koncentrerede ekstrakter)
til fremstilling af drikkevarer.
22.10 Eddike.